2 tips til at spare penge på ordentligt IT outsourcing

Har du en virksomhed, eller arbejder du i en virksomhed hvor IT er en central, eller vigtig del, kan outsourcing af it være en rigtig god idé. Tit vil virksomhederne gerne holde det internt for at spare på pengene, men i den lange ende – på den lange bane – kan det næsten altid bedst betale sig at outsource det, så man slipper for problemer man ikke selv kan løse.

Tid er penge og får man professionelle, eksterne, til det, klarer de det altså bare hurtigt – uden du skal bruge tid it outsourcing. Få mere at vide om IT outsourcing her, fortalt af Hostnordic – en virksomhed der ved hvad de snakker om.

Ønsker du at spare penge på outsourcing kommer der her 3 hurtige tips til at sparre penge på IT outsourcing

  1. Google i vildskab. Det er sindsyg banalt, men der er bare mange der ikke gør det. Brug en hel dag på at google nettet tyndt og find så de billigste priser – men husk at prioriter virksomheder der virker seriøse.
  2. Ring rundt til alle de firmaer du fandt ved at Google og spørg om de ikke kan give dig en skarp pris – det kan være du er heldig de ikke har så travlt lige i den periode også vil de hellere have opgaven ind billigt, end slet ikke.