I skal lave en opgave i teams af 2-3 elever. I får 6 lektioner til at forberede jeres præsentation i prezi/powerpoint/video.

I skal bringe kroppen i balance og lave en kostplan, som skal indholde en uges madplan konkretiseret! Samt et detaljeret træningsprogram som indeholder et styrke/coreprogram for muskeltræningen og et konditions/kredsløbs-træningsprogram som indeholder både aerob og anaerob træning. Da begge cases har brug for en livsstilsforandring, skal i tage stilling til hvilken sportsgren der kunne få vedkommende til at fastholde en sund livsstil.

Case 1: Er en dreng på 17 år. Gamer, sover for lidt, er vågen om natten, kommer tit for sent, spiser usundt, har forstadier til gammelmandssukkersyge, dyrker ingen motion. Har svært ved at overskue familie, medieforbrug, skole, arbejde, sociale og fysiske aktiviteter.

BMI: 29 overvægtig

Case 2: Er en kvinde på 40år , har to børn, spiser usundt, ryger, drikker og dyrker ikke motion. Lider af stress og har haft en knæskade, som gør at hun skal i gang med at genoptræne og ændre livsstil.

BMI: 15 undervægtig

Inspiration: hjemmesider

https://iform.dk/traening

https://suplab.dk/traeningsprogrammer/

Enjoy:)