3 fordele, der er ved at vælge en damper

Hvis du nyder at ryge en smøg i ny og næ, så kender du sikkert godt til mange af de ulemper, som der kan være ved at ryge cigaretter. For eksempel så lygter de sjældent særlig godt, såvel som at de efterhånden er blevet rigtig dyre, hvilken kan være en ulempe, da det kommer til at koste flere penge i længden, hvilket kan være et stort minus for mange rygere.

Derfor kan det være på tide, at du overvejer at skifte de almindelige cigaretter ud med en elektronisk cigaret. Hvis du er nysgerrig på at lære mere om disse elektroniske cigaretter, så læs endeligt med herunder, hvor du bliver introduceret til 3 fordele ved disse.

1. Elektroniske cigaretter er billigere i længden

Selvom der måske er lidt større udgifter i starten, så er en af de helt store fordele ved en elektronisk cigaret, at de faktisk er langt billigere i længden end de almindelige cigaretter. Dette skyldes netop, at e-cigaretter – som de også bliver kaldt – ikke er pålagt de samme afgifter, som de almindelige cigaretter, hvormed du altså skal af med færre penge.

Gennemsnitligt ryger de danske rygere i gennemsnit 20 cigaretter om dagen. Hvis man udskifter disse 20 almindelige cigaretter om dagen med det tilsvarende mængde rygning på en elektronisk cigaret, så sparer du ca. 10.000 kr. om året.

2. Du kan ryge lige så meget – eller lidt – som du ønsker

En anden rigtig stor fordel ved en elektronisk cigaret er, at du kan ryge lige så meget – eller netop lige så lidt – som du har lyst til. Da cigaretten netop er elektronisk, så brænder den altså ikke ud, hvormed du ikke bliver ”tvunget” til at ryge en hel cigaret hver gang.

Dermed kan en elektronisk cigaret altså være et rigtig godt skridt henimod at blive røgfri, da den tillader dig gradvist at skrue ned for dit forbrug, hvilket kan være rigtig smart.

3. Den elektroniske cigaret lugter ikke

Et rigtig stort minus ved de almindelige cigaretter er ligeledes, at du får ens tøj og omgivelser til at lugte. Dette er selvfølgelig generende for én selv, men det kan specielt også være generende for ens omgivelser.

Dog dufter den væske, som du putter i din damper, meget bedre, hvormed din ånde og dit tøj ikke kommer til at lugte af røg. Dermed kan du med bedre samvittighed hive din elektroniske cigaret frem, selv når du ude på offentlige steder.