Elsker du også at rode med elektronik og gadgets?

Du kan faktisk bygge en masse ting selv, også når det kommer til de mere tekniske og komplicerede ting, så der er nærmest ingen grund til at købe dem færdige, og på den måde berøve dig selv for muligheden for at lave det helt som du selv vil.

Eller nej, der findes også dem der sætter pris på mærkevarer, fordi de godt kan lide det virksomheden står for og producerer, men selv i den situation kan det være interessant at se om du kan matche kvaliteten selv.

Inde på Bekent kan du finde en masse ting og nyheder der kan hjælpe dig på vej i processen, og det handler blot om at komme i gang, få noget erfaring og blod på tanden til meget mere, der venter dig et univers af muligheder derude.

Skal du have rigtig god lyd derhjemme, eller skal du have indrettet mandehulen med et imponerende lydtæppe?

En del af et fedt hjem, det er at have muligheden for at kunne nyde den lyd der passer dig, skal det være den hårde bas der slår mens du ser en klassisk krigsfilm, eller skal det være en fin klassisk koncert, hvor du kan nyde de finere detaljer i lyden.

Der er basis for det hele, og du kan selv både lave det og indrette det hele selv, hvorfor skal du forfalde til standardløsninger hvor det er alle andre der bestemme hvordan dine ting skal være?

Hvis nu du synes at du skal have en festivalhøjttaler i det ene hjørne af stuen, så er det da det du skal have, og så ikke et ord om at nogen synes det kan være lettere invasivt, og fylder en del, hvis det nu er en del af netop dit eget udtryk.

Der er heller ingen grund til at gå helt analog

Du kan nemlig også koble det hele sammen med din computer, og naturligvis andre aggregater hvor du på den måde kan styre lyden, høre lige hvad du vil, og lige så højt du vil, men hvor du ikke letter måsen fra sofaen for at gøre det, så vild luksus i afslappede forhold.

Tænk hvis du også kunne styre lyset via din telefon, det ville virkeligt være pimpet at have den form for multimedie-terminal mellem hænderne som kan køre det hele, men pas på, hvis du glemmer hvor du har lagt den, så mister du også styringen.