Gratis film i 14 dage – underhold dig selv trods Corona

Suk.. Corona har sørget for, at vi ikke har meget at give os til for tiden, og derfor kan det være, at du har lyst til at slå dig ned i sofaen med noget god underholdning – eventuelt gratis? I disse tider er mange blevet sendt hjem fra arbejde og tjener derfor måske ikke ligeså meget, som de er vant til. Derfor kunne det være rart at spare lidt, og det kan du ved at se film gratis. Dette er muligt ved at benytte dig af de mange forskellige streamingtjenesters gratis prøveperiode. Perioderne varer typisk op til 14 dage, hvorefter man skal betale for fortsat adgang, men indtil da, koster det som sagt ingenting.

Eksempler på streamingtjenester med gratis prøveperiode:

  • YouTV
  • Viaplay
  • C More

22 & 21 Jump Street

På Viaplay kan du se filmene 22 og 21 Jump Street, som begge har mindst 7 i rating på IMDB. Det er actionkomedie film med skuespillerne Channing Tatum og Jonah Hill. I filmene er de undercover og har en mission om at finde de kriminelle, men med et sjovt twist, hvor de befinder sig blandt unge mennesker med fest, farver, alkohol og stoffer. Det er virkelig nogle film, som kan få smilet frem på læberne hos enhver.

Når du har opbrugt dine gratis prøveperioder, så er der endnu flere streamingtjenester, som du bør tage i betragtning. Netflix er en af dem. De udbyder ikke en gratis prøveperiode, men det betyder ikke, at du ikke lige så godt kunne købe abonnement hos dem, når du kommer til det punkt, hvor du alligevel skal betale. Der er heller ingen, der siger, at du skal nøjes med én. Du kan sagtens have flere streamingtjenester. Du kan eventuelt aftale at dele med nogle venner, da det er meget billigere, end selv at skulle betale for det hele.

Arsène Lupin, en god serie

På Netflix har du adgang til mange film og serier, men Netflix producerer også sine egne. For eksempel serien Arsène Lupin, som handler om gentlemantyven. Du kender ham måske fra filmen De Urørlige, hvor han spiller rollen som hjælper – Omar Sy. I Arsène Lupin spiller han et mastermind af en tyv, hvor han konstant finder på måder at anskaffe sig selv rigdomme gennem snuhed. Men der er en ting, som han ikke kan lægge fra sig, nemlig hans fars død. Han er sikker på, at der må være en speciel årsag til at det endte, som det gjorde. Serien udfolder sig hele tiden til noget nyt, som man ikke regner med, så man kan vel godt sige, at den består af utallige plot twists. På IMDB har serien en rating på 7,6 ud af 10 stjerner.