Hvad koster 3D print ?

Læs med her og lær alt om hvad 3D print det egentligt koster. For det er ikke en simpel udregning og den består af flere elementer

 

De vigtigste elementer når vi beregner en pris for 3D print hos 3D actions er følgende fire elementer: materiale, størrelse, kompleksitet og efterbehandling.

 

Få 3D print pris her!

 

3D print materiale, ja som du som interesseret i 3D print sikkert allerede ved, er der virkeligt mange materialer at vælge imellem. Og med den teknologiske udvikling vi har i dag, er det næsten hver måned at der kommer nye innovationer inden for 3D print materialer, nye 3D printere eller nye måder at bruge kendte materialer på.

 

Andet element siger næsten sig selv: Størrelsen på dit 3D print. Sagt helt enkelt og på godt Dansk – hvor meget materiale skal vi bruge for at printe det du koster – og hvad koster det 3D print materiale pr. Kilo? En mulighed for at reducere i prisen er at lave et hult 3D print, men det afhænger af andre elementer og selvfølgeligt kvaliteten af den 3D model som du benytter.

 

Her efter er vigtigste element kompleksiteten. Det er ganske enkelt, nu flere beregninger der skal laves og nu højere en detaljegrad der skal printes med, nu længere tid vil dit 3D print optage tid i vores 3D printer. Og tid er penge – også når det kommer til 3D print.

 

Til sidst er det et spørgsmål om efterbehandling – altså hvor let er det at “vaske” eller rengøre din 3D model og gøre den klar til at blive pakket og sendt hjem til dig i privaten.

 

Tiden det tager at 3D printe, er i vores verden et ret specielt element. For tiden det tager at 3D printe kan varierer næsten i det uendelige. Som med vores førte opremsning og liste, skal vi beregne 3D print pris efter kompleksitet, detaljegrad og igen ikke mindst størrelse. Og så er det selvfølgeligt endnu en gang alfa og omega  hvilket materiale du vælger at vi skal 3D printe med. Ofte kan vi printe på en måde og i materialer som du slet ikke havde regnet med findes. Eller som endnu ikke fandtes sidste gang du søgte på i Google efter information. Det er præcis derfor, at vi tænker at hvis du du vælger at benytte netop vores 3D print prisberegner, så skal du ikke tænke længere. Den har nemlig alle elementer med og du vil kunne få en pris lige med det vuns. Lige som du altid kan kontakte os for et 100% uforpligtende tilbud.

 

Der er i øvrigt stort set ingen øverste græns for, hvilke former man egentligt kan printe på en 3d printer i dag. Det betyder selvfølgeligt meget af kvaliteten på din model – det tænker vi at du ved er klart som blæl. Derfor er det også stort set umuligt at give et meget enkelt svar på hvor lang tid det egentligt tager at 3D printe – men hvis du ringer eller sender en 3D model ind, så skal vi nok finde svaret til dig.