Hvordan laver man en hjemmeside?

I nutidens tekniske univers, og ikke mindst tidsalderen, har stort set alle prøvet at enten arbejde på en hjemmeside, eller at bygge deres egen hjemmeside, med en gratis hjemmeside bygger.

Men hvad skal der til, hvis man ønsker at lave en billig, men alligevel professionel hjemmeside?

 

Der findes et hav af løsninger på nettet. Og ikke mindst muligheder for at lave noget halvt descent, for ingen penge. Læringskurven kan dog være lidt lang ved nogle af disse halvprofessionelle page buildere, og løsninger.

 

Men hvordan laver du så en professionel hjemmeside, uden at du skal smide prisen for nogenlunde det samme som spidsen af en jetjager? Løsningen er faktisk billig, og resultatet er endnu bedre;)

 

Det skal du bruge

Når du starter, skal du naturligvis starte med at have skaffet dig et domænenavn. Dette kan du de fleste steder købe for ca. 60-100 kr. Alt herover er optrækkeri.

Når du så har skaffet dig et domæne, skal du samtidig have et webhotel. Din hjemmeside skal jo have et sted at ligge. Her findes der også alt for mange løsninger at vælge imellem, lige fra 20kr til 400kr i måneden. Prisen afhænger også stærkt af, hvilken type hjemmeside du har, hvad den skal kunne bære og trække.

Nu har du det du skal bruge, og skal blot have installeret WordPress. Dette kan hos 99% af alle udbydere blot installeres via en 1-click-installer.

Når du så har installeret WP, skal vi have installeret et plugin.

Dette plugin hedder Elementor, og evt. Elementor Pro.

Elementor er et pagebuilder plugin til WordPress som giver dig mulighed for 100% at designe din helt egen hjemmeside, på præcis den måde du ønsker det.

Elementor kommer som sagt i en gratis udgave, men også i en betalt pro udgave, som giver endnu flere funktioner.

Hertil skal du også have et tema, og der er stort set frit valg på alle hylder, da Elementor spiller sammen med stort set alle temaer.

Mit foretrukne tema, i kombination med Elementor byggeren, er deres eget udviklede tema Hello. Som er et helt blank tema, uden unødvendigt fyld. Dette er til dig der vil designe absolut alt helt fra bunden.

Nu har du alt du skal bruge, og du skal blot i gang med at designe de sider du ønsker at have på din ny hjemmeside.

 

Det er kun fantasien der begrænser dig i dine resultater, for stort set alt kan lade sig gøre med elementor builderen, hvis blot du får lært den ordentligt at kende. Her er youtube din ven, da der her findes et hav af tutorials og how to guider.

 

God fornøjelse.