Lej en bartender og opdag nye, spændende drinks

Overvejer du at holde en sommerfest? Eller står du måske endda og skal holde et bryllup eller anden større begivenhed? Så giver det om noget rigtig god mening at leje en bartender. For det er ikke kun festligt – det giver også både dig og gæsterne mulighed for at opdage en helt ny verden af drinks og cocktails.

Sommeren står for døren. Det samme gør sommerfesterne, som rent faktisk ser ud til at blive mulige. Derfor er der da heller ingen grund til at holde igen, når det kommer til arrangeringen af festen, og hvad der alt skal være med til den. Herunder blandt andet en bartender.

Vi giver dig herunder 3 gode grunde til, hvorfor du bør overveje at leje en bartender til din fest.

Du behøver ikke selv stå for indkøb

Det smarte ved at leje en bartender er, at du ikke selv behøver sætte dig ind i, hvad der skal bruges til diverse drinks, eller hvor meget du skal købe ind, for at der er nok. For det vil bartenderen alt sammen tage sig af. Det gør det langt mindre stressende for dig at planlægge indkøb af drinks. Men, det gør det også mindre stressende for dig under festen, da du ikke skal sørge for at tjekke op på, om der er nok.

Der kan laves en verden af drinks og cocktails

Den største fordel ved straks at søge ”lej en bartender” og rent faktisk gøre det er, at du og gæsterne kan blive præsenteret for en verden af lækre drinks og cocktails, som I måske ikke kendte før. Det giver et ekstra festligt touch til festen – og har du lyst til, at der skal være et bestemt tema, er der alletiders mulighed for at gøre det.

Du slipper for at stå med en masse sjatter

Det er sjovt at feste. Men, når den er slut, skal der ryddes op. Her er det ikke sjovt, når der er en masse sjatter, som i princippet godt kan drikkes, men som ikke giver mening at gemme på, fordi de bliver for gamle. Når bartenderen er færdig med dagens eller aftenens job, pakker han det sammen og tager det med sig – der skal derfor ikke hældes en masse ud eller smides en masse klistrede flasker ud i skraldespanden. Det gør immervæk oprydningen noget nemmere for dig.

Hvis du endnu ikke er overbevist, kan prisen måske være det, der får dig til at ændre mening. For du sagtens finde en relativt billig bartender, som ikke koster dig halvdelen af festens budget. Denne afhænger naturligvis af beliggenhed, antallet af timer, gæster og ønsker til drinks. Så overvej det endeligt gerne nærmere.