Rengøring af dit loft er ikke så svært, som det ser

ud til Hvis du nogensinde har stået midt på dit loft, omgivet af en masse ting, du ikke ville smide væk for år tilbage, måtte en simpel tanke strejfe dit hoved – hvordan det er nødvendigt at rense den plads én gang for alle. Og med at gøre rent mener vi ikke afslappet støvning, mens vi danser til Freddy Mercury. Hvis dette lyder bekendt for dig, har vi måske et par tips og tricks til at gøre hele processen med at rydde op og gøre rent.

Adgang

De fleste lofter er kun tilgængelige via en stige, så det er normalt det første, du skal bruge. Hvis du ikke har en, kan du som regel låne eller leje en i en byggemarked. Bare sørg for, at den er høj nok til at nå åbningen i loftet, og at den er robust nok til at støtte din vægt. Når du har en stige, skal du stille den op ved siden af ​​åbningen og klatre forsigtigt op. 

Forsyninger

Før du kan begynde at gøre rent, skal du samle nogle forsyninger. En kost og fejebakke vil være praktisk til at feje snavs, støv og snavs op. Affaldsposer vil være nødvendige for at bortskaffe alt, der ikke kan genbruges eller genbruges. Det kan også være en god ide at fylde op med rengøringsmidler og papirhåndklæder. Undlad også at løbe væk fra støvsugere, da de kan hjælpe dig enormt. Gå og se de bedste støvsugere her.

Declutter

Hvis der er møbler på loftet, bliver du nødt til at flytte det af vejen for at kunne gøre ordentligt rent. Dette vil give dig masser af plads til at arbejde og gøre det nemmere at nå alle kroge og kroge.

Kom på det!

Når møblerne er af vejen, kan du starte med at feje støv og snavs op. Vær særlig opmærksom på hjørner og sprækker, hvor snavs og støv kan samle sig. Når du er færdig med at feje, kan du støvsuge gulvet for at slippe af med resterende snavs. Glem endelig ikke at tømme skraldeposerne, inden du lægger dem tilbage på loftet!

Så nu hvor du har et par tricks i ærmet, så tag fat på det loft! Vi lover, at det ikke bliver så slemt, som du troede. Og hvis du har det svært, eller bare har brug for lidt ekstra hjælp undervejs, så tøv ikke med at ringe til nogen. Det kan være en perfekt bindingstid med din fætter.