Tanker om børn og trendy computerspil som fx Fortnite

Er du forælder til en af de mange børn, som elsker Fortnite? Dette spil har i den grad taget verden med storm, og ikke bare som spil, men også med deres brand, merchandise og kendte danse. Langt de fleste forældre har derfor også børn, som er bidt af spillet her, som er yderst populært blandt børn – både til at spille på computer, telefon eller tablet.

Hvordan styrer du dit barns spilforbrug?

Det er altid en hårfin grænse ift. at sætte grænser ift. dit barns forbrug af computer og hvor mange timer der spilles computer eller bruges tid foran en skærm. Det er selvfølgelig meget individuelt, hvad man som forælder synes er en fair grænse. Både ift. om der skal købes den bedste computer til Fortnite, nøjes med en mindre computer og især hvor meget tid der bruges på det.

Det er dog vigtigt du taler med dit barn herom, så der er forventningsafstemt om dette – for mange virker det med at sætte X antal timer der må spilles dagligt, og måske endda lave et skema for det, så der er klare aftaler herom. Hvilket kan skabe mindre konflikter vedr. brug og spil på PC.